Det var som bare……! – Follo

Det var som bare……!

Oppgjøret mellom Runar og Follo Håndball ble en skikkelig thriller! I en kamp hvor Follo ledet nesten hele tiden, var det til slutt Runar som kunne juble for seier 30-29. En gedigen skuffelse, samtidig som Follo viste at de er kapable til å slå alle lag i Postenligaen.

Follo ledet 28-26 med drøyt 8 minutter igjen. To kjappe Runarscoringer i løpet av 30 sekunder gjorde at resten av kampen ble en nervepirrende affære. Med 5 minutter igjen og fortsatt 28-28, blir Magnus Jøndal spilt fri av Vasja Furlan. Resultatet blir straffe til Follo og en utvisning for Runar. Follos straffeskytter Magnus Sundenå kliver frem med planer om å sette sin andre 7 meter for dagen. Slik gikk det dessverre ikke. Magnus har god uttelling på straffekast, men nå ble det bom. Overtallsperioden vinner Runar 1-0.

Vasja utligner til 29-29 med en fantastisk finte og gjennombrudd. Follo får også sjansen til å gå i ledelse 30-29 uten å lykkes. I neste angrep scorer Runar med 30 sekunder igjen av kampen. Med 9 sekunder igjen avslutter Vasja med å treffe stolpe/tverrligger. Dermed et forsmedelig tap for våre gutter.

På den ene siden kan man si at Follo ikke var gode nok i den avsluttende fasen av kampen, men det må samtidig være rom for å si at det så langt har vært mye mer stang ut enn stang inn denne sesongen. Slik var det altså også mot Runar.  Follo Håndball spilte til tider strålende håndball og viste at laget definitivt holder et høyt nivå. Samspillet mellom Joakim Patriksson og Vasja Furlan fungerer bedre og bedre. Flyten og kombinasjonene i angrepsspillet er i stadig utvikling.  29 mål borte mot Runar er en sterk prestasjon. Nå gjenstår det å bli bedre i den defensive delen av spillet. Får vi til det skal Follo bli vanskelige å slå.

Nå gleder vi oss til romjulskampen hjemme i Follotrykk Arena mot Haslum! Det blir fyrverkerishow i forkant av kampen og  vi satser på at det blir et fyrverkeri av en håndballkamp i tillegg.

Follo Håndball: Konstantin Madert, Håvard Åsheim, Magnus Jøndal 2, Oskar Olafsson, Benjamin Nordby, Anders Skiaaker Myhra 4, Vasja Furlan 5, Joakim Patriksson 9, Stian Gabrielsen 2, Magnus Sundenå 4 (1), Tobias Glemming 2, Espen Røhmer 1, Luca Werner og Henrik Bielenberg.

Slideshow med masse bilder nytes HER

Kamputvikling kan du se HER

Hva ØB mener kan du lese HER