Strålende helg i Landsserien! – Follo

Strålende helg i Landsserien!

Det ble totalt 5 poeng i andre runde av Landsserien for gutter 18. Det betyr at Follo Håndball ligger på delt andre plass med 11 av 12 mulige poeng! Sterkt gjort av laget, som har mange spillere født 1996 og dermed kan spille gutter 18 også neste år.

Etter seire mot Herulf og Vålerenga på lørdagen, var det Runar som stod på motsatt banehalvdel i avslutningskampen.  Trener Lars Olsen var innstilt på en jevn kamp, hvor forsvarsspillet ville bli avgjørende for resultatet. Når begge lags forsvar og keepere var gode var det ikke så overraskende at kampen endte uavgjort, 19-19.

Lars følte at Follo var nærmest seier med 3 skudd på innsiden av krysset og fire bom fra 6 meter i andre omgang. Uansett skal spillere og trenerapparat være stolte over prestasjonene. Vi gleder oss allerede til neste runde 22. og 23. februar! Da reiser gutta til Steinkjer for å møte Oppsal, Steinkjer og Bodø.