Rekruttene knuste Vålerenga! – Follo
Benjamin Nordby

Rekruttene knuste Vålerenga!

Etter et knepent tap for Njård tidligere i uka, var gutta revansjesugne når Vålerenga gjestet Follotrykk Arena. En nøkkelkamp i 2 . divisjon hvor begge lagene sto bokført med 8 poeng før dommerne blåste for avkast.

Kampen var helt jevn i første omgang. Vålerenga sto solid i forsvar og Follo måtte jobbe hardt for å komme til gode scoringsmuligheter. Follo ledet likevel 15-14 til pause. Trener Lars Olsen sa sannsynligvis noen kloke ord i garderoben, for Follo startet 2. omgangen forrykende og gikk opp til ledelse 23-15 i løpet av drøyt 10 minutter. Imponerende! Sluttresultatet ble 35-27.

Strekspiller Benjamin Nordby debuterte i 2. divisjon, og var banens gigant. 9 mål, solid forsvarsspill og som alltid en flott innstilling. Benjamin er en rollemodell og det er viktig for våre unge gutter å få muligheten til å lære av Benjamin.

Med seieren klatret Follo Håndball opp på en 7. plass og har god kontakt med lagene oppover på tabellen. Neste kamp er hjemme mot Elverum, som så langt er ubeseiret. Vi tipper at årets første nederlag kommer i Follotrykk neste torsdag.