Benjamin Herseth – Follo
Benjamin Herseth, Follo HK

Benjamin Herseth

Follo Håndballs A-lags stall består av mange unge, treningsvillige og lovende gutter. Drøbaksgutten Benjamin Herseth er en av dem. En spiller som har en meget solid fysikk, og som gang på gang imponerer med meget godt forsvarsspill. Mot Bækkelaget SK fikk han sin debut på A-laget i Postenligaen. En debut som selvfølgelig ga mersmak, og hvor han nok en gang imponerte. Som treer i forsvar tok han ansvar og fightet godt mot vesentlig mer rutinerte spillere. Tidligere i høst ble hans gode spill kommentert av Christian Berge, når Follo spilte treningskamp mot det norske juniorlandslaget.

Benjamin stortrives i Follo: Det er en fantastisk klubb å spille for! Vi har et godt trenerteam, gode oppmenn og hjelpere. Jeg gleder meg til trening hver dag!, sier Benjamin. Når han blir spurt om å gi et råd til yngre spillere sier han: Gi alt du har og gi aldri opp! Når du ser på bildet ovenfor skjønner du at dette er en spiller som vil mye……

Gratulerer med en meget gode debut i Postenligaen, Benjamin!