Siste nytt – Follo

Siste nytt

 

Norsk topphåndball arrangerer kåring av beste spiller i alle Postenligakampene. I siste kamp borte mot Stord, var det Tobias Flemming som fikk flest stemmer. Gratulerer Tobias! Tobias har så langt gjort en god sesong i Follo Håndball. Flink i kontringsspillet og variert avslutningsteknikk fra vår høyre kant.

Follo Håndball ønsker Luca Werner velkommen til klubben, og hans første hjemmekamp i Follotrykk Arena. Lucas er født 1991, har tett oppunder 2 meter på strømpelesten og en meget god forsvarsspiller som kan smykke seg som juniorverdensmester for Tyskland. Klubben fikk tilbud fra flere samarbeidspartnere om å styrke stallen. Det setter Follo Håndball stor pris på. Det er viktig å understrekke at Lucas ikke koster Follo Håndball en eneste krone. Det ville vært direkte uansvarlig av klubben å bruke penger på spiller, når vi har utfordringer med likviditeten i klubben.

Det er satt i gang en rekke tiltak for å få inntekter i løpet av kort tid. Bedrifter er spurt om å støtte klubben i en vanskelig situasjon. Det er satt i gang private kronerullingsaksjoner. Vi skal arrangere Folloaften for medlemmer og venner. Vi vil i desember selge fyrverkeri til både bedrifter og privatpersoner. Så langt har Follo Håndball fått inn ca. 150 000 kr. Med tiltakene i desember kalkulerer vi å nå 250 000 i «friske penger». Det betyr at vi er halvveis til de 500 000 som klubben trenger.  En av våre største inntektskilder er hjemmekampene i Follotrykk Arena. Vi beregner ca. 15 000 kr i ekstra inntekter per 100 tilskuere. Vi merker en større grad av positivitet i hele Follo og har tro på at tilskuertallene går opp. Denne uken er det jo to interessante kamper mot BSK og Drammen, som tradisjonelt har gode besøkstall.

BSK oppfordrer at «alle fra høgda» kommer til Follotrykk i kveld. Det er bra, men vi må sørge for at de ikke blir hørt! Vår speaker Ricardo Dominguez er godt forberedt, og vil sørge for bra trøkk i hallen! Med god hjelp fra publikum blir dette bra! God kamp!