Publikumsrekord varmet – sportslig er det tøft – Follo
Stian Gabrielsen

Publikumsrekord varmet – sportslig er det tøft

Bækkelaget var  en klasse bedre og tok en klar seier 31-23 i Follotrykk Arena. Det hjalp dessverre ikke at publikum møtte opp i større grad enn noen andre hjemmekamper  denne sesongen. Så mange som drøyt 1000 tilskuere valgte Follo Håndball. Det var meget hyggelig. Synd at de ikke kunne gå hjem med en god opplevelse.

Det startet med at BSK ledet 7-3 etter et snaut kvarter. Så hadde Follo sin beste periode i kampen og etter 22 min var stillingen 11-11. Frem mot pause dominerte BSK og gikk i garderoben med ledelse 18-12. Den ledelsen ga de aldri slipp på og kontrollerte den andre omgangen.

BSK har et bra lag som kommer til å ta mange poeng i årets serie. Det å tape for BSK er ingen krise, men for hver kamp som går uten seier øker selvsagt presset på hele klubben. Spillerne presterer ikke på det nivået de er kapable til. Det var tydelig mot BSK. Nå blir det en meget tøff oppgave for Frode Scheie og resten av trenerapparatet, å løfte spillerne og prestasjonene. Allerede på søndag kommer Drammen på besøk.  Et lag som slo oss ganske klart i NM.

I tillegg til publikumsrekord var det positivt at Stian Gabrielsen spilte en av sine beste kamper i Follotrøya. Han scoret hele 8 spillemål, og ble fortjent kåret til Follos beste spiller. Det var kanskje en kamp som dette som skulle til for at Stian får ut sitt potensial.

 

Follo Håndball: Konstantin Madert, Håvard Åsheim, Luca Werner, Vasja Furlan 6, Joakim Patriksson 3, Espen Røhmer 1, Benjamin Nordby, Anders Skiaker Myhra 3, Stian Gabrielsen 8,  Magnus Sundenå, Magnus Jøndal, Tobias Glemming, Oskar Olafsson 2, Henrik Bielenberg, Aksel Horgen, Benjamin Herseth.

Slideshow med masse bilder kan nytes HER

Kamputviklingen kan du se HER
Du kan lese hva ØB mener HER
Du kan lese hva BSK mener HER
Du kan lese hva Noblad mener HER