Ingen opptur i Stord – Follo

Ingen opptur i Stord

En ny kamp er spilt for Follo i Postenligaen. Denne gangen borte mot Stord og det var dessverre ingen stor opptur.

Begge lag slet med både forsvaret og målvaktene. Totalt 11 redninger i kampen sier nok sitt, men når et lag er i motgang hjelper ikke flere stolpetreff i slutten av en kamp.

Kampen startet jevnt og etter 11 min var stillingen 8-7. Stord kom så opp i en to-målsledelse som ble redusert til 1 til pause. Da var stillingen 17-16. Andre omgangen fortsatt i samme sporet og Stord vekslet mellom ett og to mål foran til det var gått 43 minutter av kampen. Da klarte dem å øke ledelsen med ett mål og den varte til Frode Scheie og Follo tok time-out når det var igjen snaue 10 minutter (27-24). Follo klarte å snu trenden og hentet sakte opp to mål og med 5 minutter igjen og 28-27 på tavlen var det Stord sin tur til å ta time-out. På de siste 5 minuttene snappet Stord en ball og kontret, Follo mistet ballen og selv forårsaket en 7-meter som gjorde at når dommerne blåste av var stillingen 31-28. Og ingen poeng ble med bussen hjem til Follo.

Nå er kampen analysert og glemt, fokuset er rettet på årets lokaloppgjør for til onsdag tar Follo Håndball imot Bækkelaget Håndball Elite til kamp i Follo TRYKK arena. Her vil det bli mange tøffe taklinger og følelser utenpå drakta når fløyta blåses igang. Forrige hjemmekamp mot Falk satt vi årets rekord på antall tilskuere. La oss sammen mobilisere og gi motstanderen fra høgda en opplevelse de sent vil glemme! Ta med familie, venner og barn til Follo TRYKK arena kl 19:00 og hjelp Follo til seier over Bækkelaget!