2.DIV; Follo-Kjelsås 28-23 – Follo
Benjamin Herseth, Follo HK

2.DIV; Follo-Kjelsås 28-23

Seier 28-23 og strålende spill av unggutta!

Unggutta viste nok en gang at størrelse og alder har ingen betydning. I et sterkt 3-2-1 forsvar fikk ikke Kjelsås mye rom. Første omgang var en bonanza med bom fra Follo. Gang etter gang kom de til sjanser som ikke ble omgjort til mål, men redning eller bom. En så tydelig at forskjellen på lagene var at Follo kom til gode sjanser men ikke klarte å sette dem og at Kjelsås ble stående langt bak på banen og skyte som enten ble blokk eller enkle redninger for Kristian.

Til pause var stillingen 11-7.

Andre omgang var det mer nøyaktig avslutninger fra unggutta sin side. 11-7 ble etter 5 min gjort om til 14-8 og stillingen var som oftest mellom 4-7 mål foran for Follo. En gledelig nyhet var bruken av Benjamin Herseth på linja som gutta så ut til å finne gang etter gang og Benjamin ga seg ikke før han fikk 9 baller bak motstanderens målvakt. Alle som var tatt ut fikk prøve seg i oppgjøret og en komfortabel seier for Follo 2 som nå har 8 poeng på like mange spilte kamper. Da ligger en godt foran skjema som ifjor var 14 poeng på 20 spilte kamper.

Slideshow med masse bilder kan nytes HER.