Follo møter Elverum i FolloTRYKK! Torsdag kl 18:30 – Follo

Follo møter Elverum i FolloTRYKK! Torsdag kl 18:30

Alle kvartfinalene i G20 NM er ferdige og det er klart for semifinale i FolloTRYKK arena.

Follo møter nemlig Elverum som beseiret Fjellhammer i sin kvartfinale 32-30.

– Vi er fornøyd med trekningen som gjør at vi får semifinalen i vår egen storstue, men det er viktig å huske at alle lagene som er i semifinale er der av en grunn. De har vunnet sine kamper mot andre bra lag og ingen motstander blir enkel, kan Frode Scheie fortelle om trekningen.

Kampen spilles i FolloTRYKK arena kl 18:30 torsdag 14. november. Nå har alle mulighet til å ta med venner og bekjente og hjelpe unggutta til seier og en NM finale i spektrum. Gutta trenger all den hjelpen de kan få og med et stort og aktivt publikum bak seg skal alt gjøres for å få den første finalebilletter.