Keeperskolen er i gang :) – Follo
Keeperskole Follo HK

Keeperskolen er i gang :)

Det var 17 ivrige keepere som møtte i Follotrykk Arena lørdag formiddag. Keepere i alderen 10-15 år fra Nesodden HK, Siggerud IL, Drøbak IF, Langhus IL, Son HK og Oppegård IL. Forventningene var store og det virket som om alle var meget fornøyde.

Det startet med 30 minutters økt med teori. Frode Scheie gikk gjennom keeperens ABC.  Det hele med avsluttet med B A G, som forhåpentligvis gjør at deltakerne husker hva som er viktig. Alle fulgte godt med og de  voksne som var tilhørere noterte flittig.

Så var det ned på gulvet og 30 minutter med Frank Westby. Det var oppvarming, styrketrening og balanse på programmet. Frank hentet frem noen øvelser fra sin fortid som bryter, og det slo godt an.

Den siste timen ble brukt til trening av grunnteknikk og bevegelser. Med Frode Scheie, Konstantin Madert og Håvard Åsheim som intruktører og veieldere ble dette også meget bra. Alt i alt en god oppstart med fokus på basisferdigheter. Neste gang vil det være  progresjon i form av mer trening med ball involvert.

Det er plass til noen flere keepere ifølge Frode – ta kontakt på: frank@follohk.no dersom du er interressert!

Slideshow med masse bilder kan nytes HER