Stor belastning gir variasjon i prestasjon – Follo
Benjamin Herseth, Follo HK

Stor belastning gir variasjon i prestasjon

Follo Håndballs rekruttlag var på besøk i Skedsmo for å spille 2. divisjon. En kamp som på papiret burde være mulig å vinne. Follos unggutter har virkelig overrasket positivt i år ved å slå Stabæk og spille jevnt med Kolbotn. I de to siste kampene har det gått tyngre, og i går gikk Skedsmo av banen som vinnere med en klar 27-18 seier.

Flere av spillerne merker at trening med A-laget har større intensitet og mengde, enn hva de er vant med fra før. Det tar tid før kroppen venner seg til et nytt nivå, og overskuddet kommer. I tillegg har Follo vært godt representert på aldersbestemte landslag den siste tiden, og et par spillere merker at det også har gått ut over overskuddet.

I neste kamp møter Follo bunnlaget Kjelsås hjemme i Follotrykk Arena. Vi satser på 2 poeng i den kampen.

Follo Håndball: Kristian Sæverås, Adrian Saastad, Egil Aas, Tomas Johansen 1, Henrik Bielenberg 2, Benjamin Herseth 4, Magnus Ramos 2, Benjamin Hallgren 1, Aksel Horgen 4, Mathias Johansen, Jack Tholin 1, Håkon Årbu 1, Kasper Thorsen 2.