Sett av torsdag kveld! – Follo

Sett av torsdag kveld!

Torsdag 31. oktober byr Follo Håndball på god underholdning for håndballinteresserte. Kl. 19.00 møtes Follos A-lag og Norges juniorlandslag til treningskamp. A- laget stiller uten Magnus Jøndal og Magnus Sundenå, som er tatt ut på samling for rekruttlandslaget. Håvard Åsheim og Aksel Horgen blir å se som motstandere til Follo, med det norske flagget på brystet.

Kl. 20.30 blir det et interessant lokaloppgjør mellom Follo 2 og Ski i 2. divisjon. Her blir det unge talenter mot mye rutine. Mange i Ski har vært en del av Follo Håndball i karrieren. Vi antar at de vil vise at de fortsatt kan spille god håndball. På den andre banehalvdelen står unge og sultne spillere, som helt sikkert er motivert for å sette «de gamle» på plass.

 

Ta en pause fra Halloween, og møt venner og bekjente i Follotrykk Arena!