Elverum for sterke – Follo

Elverum for sterke

Elverum borte er ikke en kamp hvor det forventes seier. Denne gangen var det et litet håp, siden Elverum har vært ustabile så langt i Postenligaen. Det viste seg imidlertid at Elverum var  best og vant 28-20, etter å ha ledet 14-10 til pause. Nå blir det 14 dagers pause i Postenligaen før Falk Horten kommer på besøk i Follotrykk Arena 10. november.

Follo åpnet nølende og Frode Scheie måtte ta time out allerede etter 6 minutter, på stillingen 3-0 til hjemmelaget. En time out Frode brukte til å «vekke» spillerne. Det hjalp og Follo kunne utligne til 6-6 etter 17 minutter. På stillingen 8-8 rykket Elverum fra igjen og ledet altså med 4 til pause.

Follo åpnet bra i 2. omgang og etter snaut 10 minutter var laget to mål bak på stillingen 18-16. Så ble det måltørke og Elverum scoret 5 strake mål. Da var det hele avgjort og resten av kampen ble en transportetappe.

Fra nå av og frem til serien snur, har Follo Håndball et på papiret lettere kampprogram. En av utfordringene er å fortsatt ha tro på seg selv og laget, etter en tøff start. Selvtillitt forsterkes automatisk med gode prestasjoner og seiere. Det er krevende å beholde god selvtillitt når seierene uteblir. Nå har som sagt Frode og laget 14 dager på seg til neste kamp. Med fortsatt gode treninger og riktig fokus, har vi tro på årets første seier mot Falk.

I dagens kamp var Magnus Jøndal et av de få lyspunktene. Magnus form er absolutt stigende, han viste gode avslutningsegenskaper i angrep og sto solid i forsvar.  Magnus Sundenå ble kåret til Follos beste spiller av Elverums jury.

Follo Håndball: Konstantin Madert, Håvard Åsheim, Magnus Jøndal 3 (1), Emil Vestbekken 2, Aksel Horgen, Tobias Glemming 3, Benjamin Nordby, Anders Skiaker Myhra, Henrik Bielenberg, Oskar Olafsson 2, Espen Røhmer 1, Vasja Furlan 3, Joakim Patriksson 3, Stian Gabrielsen og Magnus Sundenå 3 (1).