Semifinale! – Follo

Semifinale!

Follo Håndballs gutter 20 lag er nå et steg nærmere cupfinale i Oslo Spektrum, etter en solid seier 33-22 over Sandefjord. Follogutta tok kommandoen fra start og kampen var aldri spennende. Fra 7-3 etter drøye ti minutter til 17-11 til pause, så var aldri seieren truet. Nå blir det spennende å se hvilket lag Follo trekker i semifinalen.

Follospillerne åpnet meget solid i forsvar. Et 6-0 forsvar med Benjamin Herseth, Oskar Olafsson, Henrik Bielenberg og Jonas Burud sentralt. Med Håvard Åsheim i mål, var det ikke lett for Sandefjord å få ballen i mål, noe som igjen resulterte i 15 utsøkte kontringsmål. Trener Lars Olsen var også meget fornøyd med at det var en lagseier, hvor kollektiv og systematisk angrepsspill løste et mer og mer offensivt forsvar.

Fremover på banen var Henrik Bielenberg, Oskar Olafsson og Jonas Burud toneangivende. Jonas er nytt tilskudd til G20 laget og holder trykket oppe fra høyresiden gjennom hele kampen. Det merkes godt at Henrik og Oskar har fått tillitt og og fått spilletid i Postenligaen. De tar med seg innstilling og ferdigheter som løfter hele laget. Det er også verdt å nevne at samtlige spillere som entret banen scoret minst 2 mål!

Nå blir det spennende å se hvilket lag Follo Håndball får i semifinalen. De aktuelle lagene er Elverum, vinneren av Haslum/Bodø og vinneren av Kristiansand/Bækkelaget. Den sterkeste motstanderen er nok vinneren av Haslum/Bodø, så vi får håpe at vinneren der er laget Follo møter i finalen i Spektrum.

Slideshow med masse bilder i galleriet !