FANTASTISK!! – Follo

FANTASTISK!!

Follo Håndball tok en fantastisk seier over Stabæk i 2. divisjon. Stabæk stilte bl a med Kenneth Klev og Bård Egil Tobiassen, som i fjor spilte på A-laget til Haslum. Etter 14-8 til pause vant Follo til slutt 26-21! At spillere som Henrik Bielenberg, Oskar Olafsson og Håvard Åsheim ikke var med grunnet gutter 20 kamp på lørdag, gjør det til en utrolig prestasjon.

Follos unge gutter tok kommandoen fra start av og ledet 8-1 etter 23 minutter. Lars Olsen startet med et 3-2-1 forsvar og var kanskje litt skeptisk fordi Stabækspillerne i gjennomsnitt var minst 20 kg tyngre. Men det hadde han ingen grunn til. Gutta gjorde en suveren forsvarsjobb og kunne løpe inn mange ankomstmål. Benjamin Herseth sto som en bauta bakerst i forsvaret og imponerte virkelig.

Gutta spilte også godt mot etablert forsvarsspill. Tomas Johansen har et håndballhode et fåtall kan sammenligne seg med, og styrte angrepsspillet med all den kompetansen han har. Med seieren klatret Follo Håndball opp på 3. plass, med like mange poeng som Elverum på toppen av tabellen.

Med spillere som faktisk har flere år igjen som gutter 18 spillere, kan Follo Håndball se lyst på fremtiden. Dette lover også bra med tanke på NM kampen gutter 20 mot Sandefjord på lørdag.