GUTTA FORTJENTE SEIER – Follo
Henrik Bielenberg

GUTTA FORTJENTE SEIER

Det var en gjeng med meget skuffede Follospillere som hastet ut av Bodøhallen får å rekke flyet tilbake til Oslo. Etter å ha spilt en  god kamp, var det Bodø som avsluttet best og vant 23-22. Follo ledet 22-21 med et og et halvt minutt igjen, men lyktes altså ikke med å få ballen i mål de to siste angrepene.

Uansett var dette klart årsbeste av Follo Håndball. Fortsetter laget som dette vil det garantert bli seire fremover. Det var god fart i angrepsspillet med gode kombinasjoner og et solid forsvarsspill. Follo åpnet forrykende og ledet 7-2 etter drøye 11 minutter. De 2400 tilskuerne hadde ikke forventet dette, og lagde mindre lyd enn vanlig. Follo hadde flere gode muligheter til å øke forspranget, men en meget god Joakim Christensen i Bodøs mål holdt hjemmelaget inne i kampen og var sterkt medvirkende til at Follo ledet med kun et mål til pause.

I annen omgang fulgte lagene hverandre hele veien. Bodø var i ledelsen for første gangen etter 5 minutter på stillingen 14-13.  Lagene byttet på med å ha ledelsen med et mål helt til kampen var over. Follo var det beste laget på banen hvis man ser bort fra Bodøs keeper Joakim Christensen. Han ble for nte gang valgt til banens beste spiller. Christensen er uten tvil Postenligaens beste keeper og mot Follo hade han en redningsprosent rett under 60, i følge statistikken på Håndballforbundets hjemmeside.

Så langt har Frode Scheies spådommer vært riktige. Det vil ta tid med å utvikle laget med nye systemer og nye spillere. Laget vil bli bedre og bedre og systematisk god trening over tid vil gi resultater. I dagens kamp var det gøy å se Follo Håndball. Fortsetter denne utviklingen vil det bli mange gode håndballopplevelser utover i sesongen!

Det er gledelig å se hvordan LAGET utvikles. Scheie bruker mange spillere og utvikler dermed en god bredde. Unge spillere som Oskar Olafsson og Henrik Bielenberg får ansvar og  gjør en solid jobb. De  har utvilsomt et stort potensial, som spilletid i Postenligaen er med på å realisere.

Nå gleder vi oss til lørdag da Follo Håndball reiser til Sandefjord for å spille kvartfinale i NM for gutter 20. En semifinale er en realistisk målsetting.

 

Follo Håndball: Konstantin Madert, Håvard Åsheim, Magnus Jøndal 3 (2), Emil Vestbekken, Tobias Glemming 2, Magnus Sundenå 5 (3), Espen Røhmer 3, Vasja Furlan 4, Joakim Patriksson 4, Henrik Bielenberg 1, Oskar Olafsson, Benjamin Nordby og Anders Skiaker Myhra

Dette skriver ØB

Dette skriver AN

Dette skriver Bodø