Noen ord fra Bodø – Follo
G18, Follo HK

Noen ord fra Bodø

Follo G18– Kvalifisering til Landsserien

Follo G-18 reiste til Bodø for å spille kvalifisering til Landsserien (tidligere Spar).

Vi skulle møte Nøtterøy, Bodø og Drammen, og de to beste lagene går videre. På forhånd var puljen tippet som en jevn gruppe hvor flere lag hadde muligheten til å kvalifisere seg.

Vi startet mot Nøtterøy på lørdag, på forhånd tippet som det svakeste laget i denne puljen. Det ble en kamp preget av stundens alvor og litt høye skuldre, men vi gjorde den jobben vi skulle gjøre, og vant komfortabelt 31-20, uten å ta fram det riktig gode spillet. Vi spilte både 3-2-1 og 6-0 forsvar. .

Follo – Nøtterøy              31-20  (15-8)

Kristian Sæverås, Aksel Horgen 5, Magnus Ramos 5, Håvard Olsen 3(1), Kasper Thorsen, Stian Haug, Håkon Årbu 1, Egil Aas 4, Benjamin Herseth 2, Benjamin Hallgren 4 (2), Sigurd Kleiven 2, Adrian Saastad, Jonas Strøm 5 og Mathias Johansen,

 

Neste kamp var mot Bodø, på forhånd tippet som favoritten i gruppa. Dette er et samarbeid mellom Bodø og Strindheim.  Vi gikk hardt ut og satt standarden fra første ball. Intens jobbing i 3-2-1 gjennom hele første omgang gjorde at vi gikk til pause med 5 måls ledelse 13-8. Det skulle komme mer. Startet andre omgang på samme måte og etter 10 minutter hadde Bodø gitt opp. De fant aldri ut av vårt hardt jobbende forsvar og vi vant også denne omgangen, nå 13-5. Vi viste i denne kampen at på vårt beste kan vi varte opp mot hvem som helst.

Bodø – Follo                      26-13 (13-8)

Kristian Sæverås, Aksel Horgen 2, Magnus Ramos 1, Håvard Olsen 5 (2), Kasper Thorsen, Håkon Årbu, Egil Aas, Benjamin Herseth 3, Benjamin Hallgren 6 (1), Sigurd Kleiven 4, Adrian Saastad, Jonas Strøm, Mathias Johansen 1, Jack Tholin 4.

 

Etter at Nøtterøy slo Drammen var vi allerede klare for Landsserien før siste kamp. Denne var mot Drammen. Dette var en kamp helt uten betydning, og dette bar kampen preg av for vår del. Vi kom aldri opp på det nivået vi skulle være, og det hele endte med fem måls tap. Vi kom til mange gode avslutninger og burde utfra sjansene avgjort kampen til vår fordel, men manglet det nødvendige fokus og ro i de avgjørende situasjonene.

Follo – Drammen            18-23 (8-9)

Kristian Sæverås, Aksel Horgen 2, Magnus Ramos, Håvard Olsen 2, Kasper Thorsen 2, Stian Haug, Håkon Årbu 3, Egil Aas 1, Benjamin Herseth 3, Benjamin Hallgren 2, Adrian Saastad, Jonas Strøm 1, Mathias Johansen, Jack Tholin 2.

Alt i alt en godt gjennomført helg, der vi viser at vi på vårt beste er fullt på høyde med de på forhånd tippede beste lagene. Det skal bli moro å følge Landsserien utover og hvem vet hvor vi til slutt kan havne.  Mye moro kan det i hvert fall bli. Og dette lover godt for rekrutteringen til Follo også de kommende år.

Bilder i arkivet.