HASLUM VAR BEDRE – Follo
Magnus Sundenå

HASLUM VAR BEDRE

Det ble som forventet en tøff oppgave i Nadderudhallen. En sjekk på oddsen i forkant av kampen viste at seier til Haslum ga 1.20. Haslum infridde forventningene og vant til slutt 33-26 etter å ha ledet 18-9 til pause.

Haslum har sannsynligvis Postenligaens beste spiller i Erlend Mamelund. Han var sterkt delaktig også i denne kampen og viste fra start hvem som var sjefen på banen. Han scoret 4 av de 5 første målene og endte til slutt opp med 10 fulltreffere og var i tillegg nest sist på mange scoringer.

Hva så med Follo Håndball? Laget viste i perioder at det er mye potensial i laget. Foreløpig svinger det dessverre for mye og trener Frode Scheie har fra starten av vært klar på at det vil ta tid å stabilisere prestasjonene. Nye systemer skal læres og mange nye spillere trenger tid på å utvikle god samhandling.

Follo holdt følge de første 10 minuttene og utlignety til 4-4 ved Magnus Sundenå. De neste 10 minuttene ble det for mange bom og Haslum gikk opp i ledelse 10-5. Follo spilte seg frem til gode sjanser, men ble hardt straffet når skuddene ikke ga uttelling.

I andre omgang får Follo en tøff start. Først blåser dommerne av for tilsnakk når Joakim Patriksson er i klar scoringsposisjon, så vinner Haslum ballen og Follo pådrar seg 2 utvisninger i løpet av bare noen sekunder. Etter utvisningene viser Follo god karakter og vinner resten av kampen 17-10.

Frode Scheie var også fornøyd med at guttene fortsatte å kjempe og avsluttet kampen med stil. Ved flere anledninger hadde Follo sjansen til å komme 5 mål bak, men klarte ikke å omsette godt spill til scoringer. Det var i grunn gjennomgående for store deler av kampen, og det var ikke overraskende at Haslums keeper ble valgt til banens beste.

Det som var veldig positivt var at Follotilhengere aldri sluttet å heie på laget og var de som ga mest lyd fra seg på tribunen. Ekte supportere støtter laget selv om ikke resultatet blir som man håper på. I tillegg er det verdt å nevne at våre unge og talentfulle keepere gjorde en god innsats i 2. omgang. Både Håvard Åsheim og Kristian Sæverås fikk fortjent ros fra Frode Scheie og publikum. Magnus Sundenå viste også frem mye positivt og briljerer med å score fra distanse med både venstre og høyre arm!

Nå blir det å jobbe videre frem mot 29. september da Fyllingen besøker FolloTrykk Arena. Vi håper håndballinteresserte møter opp og støtter laget. Det trenger gutta etter en tøff start mot to gode lag.

Follo Håndball: Konstantin Madert, Håvard Åsheim, Kristian Sæverås, Magnus Jøndal, Emil Vestbekken, Joakim Patriksson 4, Vasja Furlan 6, Espen Røhmer 1, Oskar Olofsson, Henrik Bielenberg, Stian Gabrielsen 1, Magnus Sundenå 8 (2), Tobias Glemming 4, Benjamin Nordby og Anders Skiaker Myhra 2.

Masse bilder i et slideshow i bildegalleriet.