Spennende og underholdende kamp – Follo

Spennende og underholdende kamp

Follo Håndball og Runar gav snaut 700 tilskuere valuta for pengene. Dessverre for Follo var det Runar som avsluttet beste og sluttresultatet ble 30-32, etter 13-16 til pause. Follotrener Frode Scheie oppsummerte slik; en god håndballkamp med to gode lag. Vi varierer som forventet en del i prestasjonene, men vi tar med oss mye positivt videre i prosessen med å heve nivået på prestasjonene.

Vi er meget gode i siste del av første omgang og i begynnelsen av den andre. Dessverre bommer vi på noen 100 % sjanser, når vi har sjansen til å komme tre mål foran, sier Frode.

Runar åpnet best og ledet hele første omgangen med 2-3 mål. Follo var kun et mål bak på stillingen 10-11 og 12-13, men lyktes aldri å utligne. Runar avsluttet best og gikk til pause med tre måls ledelse.

I annen omgang startet Follo med en mer offensiv forsvarsformasjon og halvveis ut i omgangen ledet hjemmelaget 23-21. Laget spilte strålende angrepsspill med stor fart og gode kombinasjoner. Publikum var med på notene og stemningen var høy.

Med mindre enn 10 minutter igjen ledet Follo fortsatt, men så var det mye stang ut. Follo lyktes ikke med å sette sjansene og Runar tok føringen. I andre omgang reddet Runarkeeper 6 100 % sjanser og det ble avgjørende for sluttresultatet.

Uansett er det mye positivt å bygge videre på. Frode Scheie har vært tydelig på at det vil ta tid før Follo bli stabile på et høyt nivå. Det er mange nye spillere og mange systemer som skal læres. Runar har et meget sterkt mannskap og vil helt sikkert kapre mange poeng i år. De har mye rutine og er fysisk meget sterke. Follo hadde dem i knestående i annen omgang, men manglet de berømte marginene.

Når det gjelder enkelt spilleres prestasjoner velger vi å trekke frem Espen Røhmer. Han spilte klokt og lyktes med mye i angrepsspillet. Joakim Patriksson var strålende i første halvdel av annen omgang, men var preget av en vond rygg. Når vi ser på statistikken på www.handball.no viser den at Runar scoret på 32 av 52 skudd og Follo på 30 av 50 skudd på mål. Små marginer med andre ord.

Nå venter Haslum borte i neste runde. En meget tøff oppgav, men dagens kamp mot Runar ga håp om gode prestasjoner i tiden fremover.

Follo Håndball: Konstantin Madert, Håvard Åsheim, Magnus Jøndal 3 (1), Emil Vestbekken, Joakim Patriksson 6, Henrik Bielenberg, Oskar Olafsson, Vasja Furlan 4, Espen Røhmer 4, Stian Gabrielsen 2, Magnus Sandenå 5 (3), Tobias Glemming 2, Benjamin Nordby, Anders Skiaker Myhra 4.