En sterk seier til Follo Håndball G20 – Follo

En sterk seier til Follo Håndball G20

Follo hadde god kontroll på Runar i første runde av NM for gutter 20 lag. Til pause ledet gutta 17-11, og de vant til slutt    . Landslagskeeper Håvard Åsheim bidro sterkt til seieren med en meget god kamp mellom stengene. Spesielt første 15 min var strålende.

Follo tok tidlig ledelsen 5-1. De første 10 minuttene var både Henrik Bielenberg og Oskar Olofsson toneangivende i angrepsspillet. Runartrener Marinko Kurtevic valgte da å legge merke på begge bakspillerne til Follo gjennom resten av kampen. Det var til tider utfordrende for unge Follospillere, men de håndterte det såpass bra at Runar aldri var i nærheten av seier.

Follo avsluttet første omgang meget sterkt og gikk fra 14-11 til 17-11 i løpet av et drøyt minutt. De beholdt en ledelse på 5-7 mål ut til ca 20 min av den 2. omgangen. Da ble det gjort noen enkle feil i angrep og med 7 minutter igjen hadde Runar ballen på stillingen 25-22. Nærmere kom imidlertid ikke bortelaget og Follo sikret en klar seier.

Et skår i gleden var at Stein Olav Johannesen fikk en alvorlig vridning i kneet i et av kampens første angrep. Stein Olav hadde store smerter og det er mistanke om en korsbåndsskade. Vi for krysse fingrene og håpe på det beste. Det ville være meget leit hvis Stein Olav må ta en ufrivillig lang pause fra håndballbanen.