Follo enkelt videre – Follo

Follo enkelt videre

Follo Håndball dro mandag kveld til Fethallen for å møte Fet i 2. runde NM. Det skulle ikke starte som mange hadde trodd. Fet åpnet med flyver og ledet raskt 3-0. Det tok 7 min før Follo scoret sitt første mål med Vasja på et 7m-kast. Men da var det i gang. De neste 23 minuttene vant gutta 19-2! Andre omgang startet litt som den første, da med en ny «7er» på banen. Til slutt ble stillingen 17-37 til Follo. Her kan du lese hva ØB skriver om kampen.

I neste runde møter vi LFH09 til kamp. Den kampen vil bli spilt tirsdag 3. september i Lillehammer. Men først nå er det Legea Cup i FolloTRYKK og Langhushallen! Fredag kl 18:00 starter det med Follo – Runar noe som også er åpningskampen i serien 11. september. Få med deg de siste forberedelsene til Runar, Haslum, Drammen, Halden og ikke minst Follo og ta turen til hallen!