Travel helg for Follo gutta – Follo

Travel helg for Follo gutta

Ikke nok med at det har vært deltakelse i Haslum Cup med kamper hver dag. Har alle spillerne i rekrutt 1 vært deltakere i Ski Cup. Ikke som spillere men som sekretærer, tidtakere osv. De har alle sammen hjulpet Ski IL Håndball med å arrangere Håndballcupen Ski. I tillegg dukket våre to LM94 landslagsspillere opp på Drømtorp vgs og det ble avholdt straffekonkurranse med Håvard Åsheim i mål. Henrik Bielenberg var også der for å gi tips og veilede skytterne. Ryktene sier at det kun var 7 stk som klarte å lure juniorlandslagskeeperen! Du kan se noen bilder av dette her.

Vasja Furlan, Magnus Jøndal, Stein Olav Johannessen og Konstantin Madert var også en tur innom Vestby Storsenter hvor en kunne slå av en prat og delta i ulike konkurranser. Her vil det også komme flere sjanser da spillere fra Follo vil være på Drøbak Amfi 6.9 kl 1815-2000, Vinterbro Senter 7.9 kl 1300 – 1500 og Ski Storsenter 7.9 kl 1300 – 1500.

Som nevnt har i tillegg a-laget vært opptatt med Haslum Cup. Fasiten der ble to tap (23-18 Nøtterøy og 21-30 Haslum) og en seier (28-24 St.Halvard).

 

Neste helg er det klart for Legea Cup i folloTRYKK arena og Langhushallen. Der er alle dagene fylte med kamper i både elite og 2/3. div klassen. I elite klassen skal alle møte alle, så det er nok av kamper med god håndball for dem som vil ta seg en tur! For mer informasjon kan du trykke her!