Ny oppdatering fra treningsleiren – Follo

Ny oppdatering fra treningsleiren

Søndag kveld og en laaaang uke er til ende.
Sommereventyret i Meråker er over for denne gang, men vi holder stand for 2 dager til med trening.
I stort og smått har gutta nå gjennomført 14 treningsøkter på 6 dager itillegg til instruksjon,dommer gjerninger og lagledelse.
Fredag kveld vant vi 33-26 over Kolstad i en fin kamp som varierte ikvalitet. Tidvis strålende,men også endel rusk. Gledelig var det at tunge kropper avsluttet kampen meget sterkt. Topp forsvar og hurtige kontringer de siste 15min gjorde at vi kunne dra ifra.
Morsomt med A-lags debut for Kristian Sæverås og Aksel Horgen. Begge utnyttet muligheten de fikk, og gjorde sine saker bra.
Lørdag morgen starte med tung styrke og bad hos Olympiske Mester  Frode Estil på kurbadet i Meråker. Nødvendig og velfortjent restitusjons tid gjorde godt for treningsverkende kropper.
Nok en håndball økt før punktum ble satt for denne dagen.
Søndag fikk guttene kyndig danseveiledning av ivrige skiskole instruktører under oppvarmingen til håndball økten. Takten i finter på parketten er  betydelig bedre enn det som ble vist til fengende pop rytmer kan jeg love. En og annen video snutt kan vel bekrefte det:-)
Litt teambuilding og konkurannse instinkt trening når vi dro igang en hjemme snekra Follo Champion 2013.
Kasseklatring,Kanorace,Beachvolley,langdistanse løp og kulestøt ga topp innsats og mye latter.
Fortjent  vinner var Joakim Patriksson med 3 enkelt seire. Myhra var egentlig ganske nære, men et kjempstøt av Joakim i siste kule forsøk forviste han til 2re plass i sammendraget. Jøndal gikk seirende ut av duellen med Søndenå om tredje plassen.
En slitsom dag målt i antall timer aktivitet,men Pizza fra Sissel’s brakte fort humøret tilbake og blodsukkeret opp til akseptabelt nivå.
Nå blir det natta før ny innholdsrik dag venter.
Frode