Årets første treningskamp er gjennomført – Follo

Årets første treningskamp er gjennomført

Årets første treningskamp i sesongen 2013/14 er ferdig og det endte med seier 27 – 19 over HK Herulf Moss.

Follo startet i et høyt tempo og gikk raskt ut i ledelsen. Det ble etterhvert noen bomskudd og mye rullering på laget. Til pause var stillingen 14 – 11. Gutta startet andre omgangen som de gjorde med den første og hadde mye fint spill. Forsvaret satt etterhvert bedre og bedre og en så glimt av storspill som kan love godt for sesongen. De siste 5 minuttene viste Follo gutta at de var bedre trent og fikk noen raske mål. 8 kontringsmål, 27 skuddbom og 27 mål viser til rask og fin håndball med mange sjanser. Så kan vi også nevne at oppvarmingen til gutta var en times intervalltrening.

Etterpå var det G18 sin tur mot Herulf. Der startet gutta litt skjevt og lå raskt under 1 – 5. De fikk etterhvert orden på angrepsspillet og hentet seg opp til 5 – 5. Det var tydelig at de hadde mye tung trening i kroppen, men en kunne se at samspillet ble bedre og kommunikasjonen i forsvaret til slutt løsnet. Fra en tung start og en jevn første omgang lå gutta under 13 – 14 til pause. Andre omgange kom de raskt opp i ledelsen som de holdt hele veien. Seier 29 – 25

Slideshow med masse bilder fra begge kampene finner du i bildegalleriet.