Troppen nærmer seg fulltallig – Follo

Troppen nærmer seg fulltallig

To nye spillere på plass. Den første er Konstantin Madert, en tysk målvakt som sist sesong voktet buret til bronsjelaget BSK/NIF. Han er en person som vil gi alt når han denne sesongen skal vokte målet i FolloTRYKK arena. Konstantin sier han gleder seg til ny sesong og vil gi alt for at Follo Håndball skal kjempe i toppen kommende sesong.

Den andre spilleren er en lokal gutt. Oskar Olafsson er født i 94 og spilte sist sesong for Kolbotn/BSK/NIF. (Kolbotn har et samarbeid med BSK/NIF som gjør at en kan spille på begge lag). Han var en god bidragsyter på G20 laget til BSK/NIF som da tok gull i spektrum. Oskar er fysisk stor og kommer til å bekle nesten alle bakspillerplassene i Follo Håndball neste sesong!

Vi ønsker begge to velkommen til Follo Håndball og gleder oss til å se dere på banen i Follo HKs røde drakter!