Espen Røhmer klar for Follo! – Follo

Espen Røhmer klar for Follo!

Espen Røhmer (1992) kommer til Follo HK fra BSK/NIF. Han har før dette spilt i Fjellhammer, men er opprinnelig Nordstrandsgutt. Espen er en rask og fintesterk spiller som kommer til å bekle plassen som midtback.

Vi ønsker Espen velkommen til Follo HK!

Samtidig kan vi si at Benjamin Nordby og Magnus Jøndal har skrevet under for videre spill med Follo.
Vi er kjempe glade for at to lokale profiler blir med oss videre.

Alle spillere og trenere, nye som gamle vil være igjennom en intervjurunde i løpet av sommeren. Sånn at alle kan bli kjent med de nye ansiktene og kanskje få vite mer om de som har vært her en stund! Følg med på hjemmesiden og for å være helt sikker gå inn på www.facebook.com/follohk og lik oss der for siste nytt.