Frode Scheie blir ny hovedtrener – Follo

Frode Scheie blir ny hovedtrener

Frode Scheie er klar som ny trener for Follo HK. Han kommer som mange kanskje vet fra BSK/NIF som tok bronsje i fjorårets Postenliga. Scheie er en kjent personlighet for mange fra Tv2. Tidligere har han spilt for Tindlund, Fyllingen og Drammen før veien gikk mot Tyskland og Hameln, Eisenach, Nordhorn og Flensburg-Handewitt. Frode fikk også 105 kamper med det norske flagget på brystet.

Nå er Frode klar for å lede Follo Håndball sine gutter, og hva kan de vente seg i tiden fremover?

-Først og fremst skal alle sammen testes fysisk. Så vil treningsmengden bli økt og vi skal øke både kondisjonen og den fysiske styrken. Kravene til håndball i dag er noe helt annet enn når jeg spilte.

Det er en del unge talenter rundt omkring i Follo området, hvilke tips har du til dem?

-Ha tålmodighet og tren mye! Unge i dag har alt for lite tålmodighet. Se på de som blir skikkelig gode, de venter som oftest flere år på benken før de får sjansen. Ikke det at ingen skal få mulighet i Follo. Jeg er veldig opptatt av å rullere, for et lag trenger mer enn 6 mann på banen i løpet av 60 minutter. MEN jeg vil ikke rullere bare for å gjøre det. Alle som kommer inn skal være der fordi de kan bidra. De kan tilføre noe til laget.

Vi ønsker Frode Scheie velkommen til klubben og lykke til!
Så skal dere alle få en mulighet til å bli bedre kjent med Frode senere da han og resten av laget skal videointervjues.