Follo HK tok sølv i Spar! – Follo

Follo HK tok sølv i Spar!

I helgen var G18 Follo i Stange for å spille om gullet i Sparserien. Gutta startet bra og slo Tiller 27 – 22 (13 – 10). Kampen etter var mot Sandnes som lå på 3. plass før siste runde. Follo ga full gass og ga seg ikke før tavlen viste hele 23 – 14 (11 – 3).

Så på søndagen kom kampen alle ventet på. Den store finalen mot Haslum. Vinneren av kampen skulle bli vinnere av Sparserien 2013/14. Follo kom skjevt ut og lå bak 11 – 4 til pause. Gutta stablet seg noe på bena i andre omgang, men den dårlige første omgangen hadde ødelagt for mye. Haslum vant 21 -15. Follo G18 tok en hederlig 2. plass i Sparserien. Og er dermed landest nest beste 18 åringer.

Vi GRATULERER!

Mandag 29 april hadde Follo G18 avslutning for spillere, trenere og støtteapparat. Vi møttes til en fin og uformell samling i Follo Trykk Arena.
Trener Lars Olsen og Per Martin Doknæs sa noen bevingede ord om sesongen som hadde vært. På vegne av Follo HK gratulerte Erik Horgen laget med sesongen og spesielt 2de plass i årets SPAR serien – det er klubbens historisk beste plassering i SPAR serien.
Oppmenn Knut Erik Jakobsen og Frode Ringstad tok forsamlingen igjennom «Årets …» kåringene. De forskjellige utnevnte er:
Årets 100 %’er – Håvard Åsheim
Årets Smil – Adrian Ark Saastad
Årets Tøff i Trynet – Stein Olav Johannessen
Årets Humør Spreder – Kristoffer Jakobsen
Årets Isposebruker – Halvard Lunde
Årets Sveis – Tobias Ringstad
Årets Mest Beskjedne – Stefan Rakic
Årets Strekk – Andreas Bræck
Årets Svigermors Drøm – Sander Thorbjørnsen
Årets Østfolding – Stian Haug
Årets Svime – Håvard Olsen
Årets Raskeste – Petter Hovden
Årets Gjest – Sebastian Lillehagen
Årets Draktbruker – Benjamin Herseth
Årets Skotupper – Tomas Johansen
Årets Høyeste Hopp – Henrik Bielenberg
Årets GPS – Lars Olsen
Årets Egg – Per Martin Doknæs
Vi takker spillergruppa og alle rundt laget for en super sesong. Lykke til videre til alle som skal videre på skole, i militæret eller annet – og lykke til videre til alle som blir å finne i Follo drakten også neste år.