VELKOMMEN TIL FRANK WESTBY – Follo
Frank Westby, Follo HK

VELKOMMEN TIL FRANK WESTBY

Fra 1. september 2013 blir Frank Westby ansatt i en 100 % stilling i Follo Håndball. Det er en del av strategien for å bli stabil blant de beste i Norge. På årsmøtet ble det vedtatt å styrke administrasjon, drift og marked med ytterligere en stilling, og Follo Håndball er meget fornøyd med at Frank har takket ja til denne utfordringen.

Hva er så grunnen til at du velger å forlate rektorjobben på Drømtorp vgs, og arbeide for Follo Håndball, Frank?

–       Det er fler grunner til det. Det er i hovedsak tre forhold som har vært avgjørende:

For det første er Follo Håndball en spennende klubb, med et stort potensial. Klubben har alle forutsetninger for å bli en av landets beste. Vi har et stort nedslagsfelt med stor håndballinteresse, en spennende næringsutvikling og en flott arena. Her er det mange muligheter som jeg forhåpentligvis kan bidra til å realisere.

For det andre er Drømtorp videregående skole nå en av landets beste skoler. Skolen har hatt en fantastisk utvikling de siste 6-7 årene, og alle resultatmål er nådd. Da er det naturlig for meg å se etter nye utfordringer.

For det tredje er jeg ansatt på Drømtorp vgs i en åremålsstilling. Det betyr at jeg uansett er nødt for å bytte jobb innen tre år. Nå er jeg 50 år (ung) og etter 29 år innen skoleverket, er det greit å prøve noe annet før jeg utgår på dato, sier Frank.

Hva vil så bli dine arbeidsoppgaver?
– Vel, det vil helt sikkert bli fokus på markedsarbeid og bygge relasjoner til næringslivet. I tillegg blir det viktig å øke interessen for Follo Håndball. Vi skal blant annet etablere et tettere samarbeid med alle håndballklubbene i Follo. For øvrig gleder jeg meg til å samarbeide med Mats (Haakenstad). Jeg tror vi utfyller hverandre godt og vi skal sammen løse de utfordringer og oppgaver klubben har.  Målsettingen må jo helt klart være at Mats og jeg blir et «dreamteam», avslutter Frank med et lite smil på leppene.

Follo Håndball går nå inn mot en ny sesong med stor optimisme og høye målsettinger. I løpet av noen uker vil vi presentere både ny trener og spillerstall. Følg med på hjemmesiden eller Facebook for oppdateringer!