ØB mener:Follo HK ble ydmyket – Follo
Vasja Furlan

ØB mener:Follo HK ble ydmyket

Kopiert fra Østlandets Blad:

ARENDAL: For Follo HK har sesongen vært en fiasko. Sesongavslutningen endte som en tragedie.  Laget ble rett og slett «latterliggjort» av ØIF Arendal og tapte hele 19-36. Dermed ble det heller infgen sluttspillplass for Jan Ivar Lorentzens mannskap.

Ble fraløpt

Follo HK hang lenge med i oppgjøret mot ØIF Arendal. Men i løpet av første omgangs fem siste minutter gikk hjemmelaget fra 14-12 til 19-13. Follo-spillerne gjorde mange feil i angrep, og ØIF Arendal kontret rett og slett gjestene i senk.

Follo HK beholdt også avstanden i åpningsmionuttene av annen omgang. Men så gikk alt galt. Det virket som om spillerne hadde tatt ferie på forskudd. Follo HK ble rkontret i senk og ØIF Arendal vant kampen med solide 36-19.
Tekst: Bernt Olsen/bilde: Bjørn Sandnes Østlandets Blad