SPAR:Full pott-6 poeng !!

Her kommer noen ord fra Spar-kampene for våre G18 stjerner i Bergen :

Kamp 1:

Godt gjennomført kamp.
Kampen startet litt forsiktig fra begge leg, men vi tok tidlig føringen og kontrollerte denne kampen fra start til mål.
Få problemer bakover, der måtte vi stå leeeenge. Noe som er grunnen til få mål fremover.
Vi fikk trent på tålmodighet og det å kvalitetsikre angrepene fremover.

Trygg og god seier med 18-23 i første kamp.

Kamp 2:

Kampen mot Strindheim SKULLE vinnes, vi visste det ville bli jevnt og tøft.
Gutta hadde et helt annet tempo i beina denne kampen og kontrollerte spillet fra start til mål.
Vi møtte et raskt og gjennombruddhissig Strindheim med mange gode individualister.
Forsvarsformasjonen ble derfor 6-0 og fokus på returløp.
Ingen kontringer i mot, stor og solid blokk i midten og en glimmrende Åsheim i målet ble i det tøffeste laget for motstander.
I den andre enden av banen markerte Benjamin seg med 8 åv Follos 9 første mål etter herlige frispillinger og solid skyting.
Da Strindheim flatet ned for å stoppe Benjamin kom kanonen fra venstre bak isteden og Henrik stod frem som den skytteren han er.
Fornøyd med store deler av forsvarspillet og det gode tempoet angrepsmessig.

To seiere av to mulige er bra.
Med fokuset er nå på Viking i den tredje og siste kampen denne runden. Vikingene SKAL slås!

Benjamin Herseth, Follo HK

Kamp 3:

Siste og eneste kamp i dag søndag ble nesten en ripe i lakken. Mot slutten av 1.omg ledet Viking/Stavanger 14-7 og absolutt ingenting fungerte.
Forsvarsspillet var under enhver kritikk og endringer måtte gjøres i pausen. Pauseresultat 16-12.
Med justeringer bakover, en glimmrende Adrian i målet og høyere balltempo fremover spiste vi opp ledelsen og vant 2.omg 5-14. Sluttresultat 27-21!

6 poeng i helgens Spar-runde!

Vi hadde som mål å ta full pott denne helgen, og det ble det!
Første kamp mot Fyllingen/Bergen endte med oppskriftsmessig seier 23-18.
Kamp nr to mot Strindheim, antatt hardeste motstander denne helgen, var en hard nøtt. Men seier med 23-20 viste vi oss frem på en glimmrende måte.

Godt forsvarsspill og høyt angrepstempo var oppskriften.
Vi er veldig fornøyde med helgens innsats, vi er helt i toppen i Spar-serien, vi er der vi hører hjemme!