Ny daglig leder – Follo
Mats Julius Haakenstad

Ny daglig leder

Follo Håndball er meget fornøyd med å kunne presentere Mats Haakenstad som ny daglig leder i klubben. Mats tiltrer i en 100 % stilling 1. april og kommer til å få en meget sentral rolle i den videre utviklingen av klubben.

Mats forlater da stillingen som daglig leder i Langhus IL´s håndballgruppe og har følgende kommentar:

Jeg skal nå ut i hverdagen til en eliteklubb, en spennende og utfordrende hverdag. Overgangen fra å være daglig leder i Langhus IL Håndball til Follo HK vil nok være stor på mange måter og på mange måter liten. Det er liten tvil om at i en klubb som spiller i Postenligaen er utfordringene mange og det er mange som har følelser for en slik klubb. Det er akkurat sånn det skal være! Håndball handler om følelser, engasjement og fellesskap. For meg blir dette kanskje den største forandringen, alle de forskjellige faktorene som spiller inn i hverdagen. Det er med stor ydmykhet og entusiasme jeg kommer inn i Follo familien. Follo området er stort, hallen er stor og mulighetene er store. Det er mitt utgangspunkt. Ingenting som en person kan klare. Det trengs frivillige til arrangementer og tilskuere til kamper. Det er mange som står på hver eneste dag for at Follo Håndball skal kunne invitere publikum inn i Follotrykk arena for en opplevelse som ikke kan oppleves noe annet sted. «Italia er ikke bygd på en dag» sa Vilain og det er heller ikke en eliteklubb.

Det er uten tvil at jeg er spent når jeg starter en ny hverdag med Follo HK, men med ungdommelig mot og masse entusiasme er jeg klar!

I tillegg til mye erfaring fra håndballmiljøet har Mats tatt en Bachelor i PR og kommunikasjon på Handelshøgskolen BI. Follo Håndball gleder seg til å starte samarbeidet med Mats. Det blir spennende å se hva dette samarbeidet kan resultere i!

 

Med vennlig hilsen
Frank Westby
Styreleder Follo Håndball