STERK SEIER AV REKRUTTENE – Follo
Benjamin Herseth, Follo HK

STERK SEIER AV REKRUTTENE

Med et rent G18 lag vant Follo 25-22 over Njård.

Unggutta imponerte stort i første omgang og ledet på det meste med 8 mål! Njård lå før kampen på fjerde plass med hele ni seire så langt i sesongen. Respekten for de mer rutinerte spillerne hadde Follorekruttene tydelig lagt fra seg i garderoben. Gode kombinasjoner og tempofull håndball ga publikum god valuta for pengene.

I forsvar spilte gutta et 3-2-1 forsvarsspill som aldri før. Det var morsomt å se hvordan våre unge spillere klarte å tukte de vesentlig større Njårdspillerne. Her var det full innsats, imponerende fotarbeid og supert samarbeid.

I andre omgang ble det noen flere tekniske feil og flere bomskudd. Njård hadde hatt en god prat i garderoben og nærmet seg sakte men sikkert i målprotokollen. De siste 10 minuttene ble spennende, men Follorekruttene klarte å holde hodene kalde selv om det var høy temperatur på banen.  Dommerne opplevdes som lite konsekvente og tillot mye tøft spill. Halvard Lunde var den som ble tatt hardest og kunne være glad for at han klarte å fullføre kampen.

Mange Follospillere fortjener ros. Håvard Åsheim sto en god kamp mellom stengene. Henrik Bielenberg viser at han er en av landets største talent. Benjamin Herseth gjorde en meget solid jobb i forsvar og Tomas Johansen var spesielt i første omgang en strålende ballfordeler.

Med seieren klatret Follo 2 opp på sikker plass på tabellen. Med den samme kvaliteten i de resterende kampene vil laget helt sikkert klatre enda høyere på tabellen. Neste hjemmekamp spilles 28. februar mot Bækkelaget.