G18; Haslum2-Follo HK – Follo
Benjamin Herseth, Follo HK

G18; Haslum2-Follo HK

Unggutta hadde en dårlig start i dagens G18 oppgjør mot Haslum 2 i Haslumhallen.

Haslum 2 ledet 6-1 før unggutta våre skjønte alvoret og begynte å spille håndball på alvor.

Det var mye bom fremover og forsvarspillet var dårlig, men sakte og sikkert satte de ballen bak Haslum keeper og til pause var stillingen 8-11 til Follo.

2.omgangen var mye bedre forover med Benjamin Herseth i virkelig scoringshumør med hele 9 scoringer totalt.

Bakover er det mye å rette på, men alt i alt godkjent.

Disse var med:

Benjamin Herseth 9, Halvard Lunde 6, Tomas Johansen 4, Håvard Olsen 3, Kristian Bergersen 3, Sebastian Lillehagen 1, Tobias Ringstad 1, Petter Hovden 1, Stian Haug Solbakken, Stein Olav Johannessen og Adrian Ark Saastad.

Slideshow med masse bilder i bildearkivet.

Lørdag 26/1-13 : 2.div VIF2-Follo HK2  15-28

Follo startet bra og gikk opp i en 1-3 ledelse etter 5 minutter. Forsvars spillet satt godt, og ledelsen økte til fire mål midt i 1. omgang. Denne ledelsen holdt ut til pause 8-12.

I andre omgang satt Follo et godt forsvar, og trykket godt fremover. Follo la på ca 3 mål hvert 5te minutt og Vålerenga scoret kun ett mål de første 20 minuttene. Stillingen etter 20 minutter var 11-22. Follo vant 2de omgang med 9 mål, og ved kamplutt stod resultat 15-28.

Spillere:Håvard Åsheim, Victor Kristiansen, Stein Olav Johannessen 3, Halvard Lunde 2, Tobias Ringstad 5, Håvard Olsen 2, Petter Hovde 6, Benjamin Herseth, Tomas Johansen 3 og Henrik Bielenberg 7