G18; Follo – BSK/NIF (13-10) 26-18 – Follo
Benjamin Herseth, Follo HK

G18; Follo – BSK/NIF (13-10) 26-18

Dette var Follo`s første seriekamp i A-sluttspillet i G-18 serien, og etter en del nedturer for de fleste av guttene den siste tiden i 2. div. var det nå godt med en god gjennomkjøring frem mot alle kamper som venter i ukene og månedene fremover. Gutta var klare på å vise at de tross liten tropp pga skader og sykdom fortsatt er et godt og ikke minst sammensveiset lag som støtter opp om hverandre og klubben.

Lagene fulgte hverandre frem til det 10. min av første omgang, da gled Follogutta sakte fra og gikk til pause med en 3 måls ledelse.

2.omgang fortsetter der vi slapp i 1. omgang og spillerne har full kontroll på matchen, Håvard står en bra kamp bakerst, og når Adrian kommer inn i sluttminuttene så redder han en straffe, for så å bli med opp i angrep og putte ballen i mål. Det var et avtalt trekk som fungerte akkurat slik det skulleJ

Bra å ha Henrik tilbake etter et langvarig skadeavbrekk, samt å se at Kristoffer begynner å få tilbake spillehumør og selvtillit. Vi ser også at forsvarsarbeidet fungerer godt og samtlige spillere som var på banen jobbet nå godt sammen som et lag og spilte hverandre gode gang på gang.

 Disse var med i kvelden kamp: Håvard, Adrian 1, Kristoffer 5, Halvard 2, Tobias 6, Stian, Petter 1, Sebastian, Benjamin2, Tomas 1, Henrik 8.

Slideshow med masse bilder i bildegalleriet.