Follo HK til Elverum – Follo
Terningen Cup

Follo HK til Elverum

Førstkommende helg reiser Follo-gutta til Elverum. Forberedelsene til siste del av sesongen er i full gang. Kamper mot Bodø, Drammen og Elverum står på programmet.

Jan-Ivar Lorentzen må klare seg uten Stian Gabrielsen og Stein Olav Johannessen i helgas kamper. Henrik Bielenberg testes av det medisinske apparatet før avreise, men Jan-Ivar tror han spiller for fullt. I tillegg sliter Sander Thorbjørnsen med en betennelse i luftveiene, men kan være klar til helga.

Det er viktig å få spilt noen kamper. Da får vi øvd på våre ting med større intensitet enn hva det blir på egen trening. Treningen er det primære. Resultatet i kampene kommer i andre rekke, forteller Jan-Ivar.

Kampene i Terningen Arena spilles slik;

Fredag 18.01;
18.00 Drammen – Follo HK
20.00 Elverum – Bodø

Lørdag 19.01;
15.00 Bodø – Drammen
17.00 Follo – Elverum

Søndag 20.01:
15.00 Bodø – Follo
17.00 Elverum – Drammen