KJEMPESTEMNING I FOLLOTRYKK ARENA! – Follo
Landskamp FolloTrykk arena

KJEMPESTEMNING I FOLLOTRYKK ARENA!

Follo Håndball gjennomførte et prikkfritt arrangement og sørget for en flott håndballopplevelse for ca. 2000 tilskuere. Når Norge samtidig spilte en solid kamp og banket søta bror 29-23, så ble dette en suksess.

Tusen takk til alle frivillige som stilte opp for Follo Håndball! Takket være en fantastisk dugnadsinnsats ble dette et arrangement som Norges Håndballforbund var meget fornøyde med. Det er nok ikke siste gangen vi får se landskamper i Follotrykk Arena J

På banen imponerte vår egen Magnus Jøndal. 3 flotte scoringer og en meget solid jobb i forsvar. Norges beste var keeper Magnus Dahl, som for tiden spiller i Spania. Det var også en opplevelse å se Bjarte Myrhol «live». For en fantastisk spiller! Hans innstilling og innsats var eksemplarisk. Med tøft duellspill og kloke valg tok han motet fra svenskene. Han er definitivt en av verdens beste forsvarspillere.

Nå er landslagsaktivitetene over for denne gang og Jan Ivar Lorentzen har fullt mannskap på treningene igjen. Nå blir det forberedelser til den spennende avslutningen på årets Postenliga. Helgen 19.-20. januar drar gutta på treningsturnering i Elverum, og så venter bortekamp mot Drammen 1. februar.

Vi håper mange støtter Follo Håndball frem mot sluttspillet. Vi har fire viktige hjemmekamper hvor solid publikumsstøtte kan bidra til full pott. Følg med på klubbens hjemmeside og på Facebook!

Slideshow med masse bilder i bildegalleriet!