ALEXANDER WESTBY PÅ UTLÅN TIL BODØ HK – Follo

ALEXANDER WESTBY PÅ UTLÅN TIL BODØ HK

Follo Håndball og Bodø HK er enige om en utlånsavtale for Alexander Ørjevik Westby ut sesongen 2011/2012.

Alexander er meget fornøyd samtidig som han synes det er leit å forlate Follo Håndball. Jeg har brukt mange timer og snakket med mange før jeg endte opp med denne avgjørelsen, sier han. For meg var det å spille mest mulig på høyest mulig nivå avgjørende. I tillegg har Bodø HK vært meget behjelpelige med å legge forholdene godt til rette for meg, sier han.

Alexander har også fått signaler om at mer spilletid er ønskelig i forhold til deltakelse på juniorlandslaget og rekruttlandslaget.

Follo Håndball har vært i den heldige situasjonen og ha to av landets beste venstrekanter i stallen. Magnus Jøndal er nå fast på A-landslaget og er klubbens klare førstevalg. Follo Håndballs sportslige leder Sixten Kjernlie vil helst ha begge spillerne i stallen, men har forståelse for Alexanders ønske om mer spilletid. Han vil helt sikkert utvikle seg videre i Bodø HK og bli en verdifull spiller for Follo i mange år fremover, uttaler Sixten.

Alexander har den siste uka representert rekruttlandslaget i Kroatia og prestert meget bra. Nå har han fått innvilget ferie fra Follotreningene en uke og hvis alt går etter planen debuterer han i Bodødrakta i treningsturnering på Elverum 19. – 20. januar. En turnering der også Follo Håndball deltar.