TAKK OG VELKOMMEN TILBAKE BJØRN OLAV! – Follo
Bjørn Olav Raasok

TAKK OG VELKOMMEN TILBAKE BJØRN OLAV!

Follo Håndball og HK Herulf i Moss er enige om en utlånsavtale ut sesongen for Follos keeper Bjørn Olav Raasok.

En avtale som alle parter er fornøyde med. Etter at Follo Håndball tegnet kontrakt med stjernekeeperen Blaz Voncina har det blitt lite spilletid på Bjørn Olav. Helt naturlig når en så rutinert og internasjonalt anerkjent keeper tar plass mellom stengene. I HK Herulf vil Bjørn Olav få mye tid og mulighet for å utvikle seg videre som keeper gjennom viktig matchtrening.

Follo Håndball har i tillegg lovende Håvard Åsheim som for øyeblikket representerer det norske juniorlandslaget i Montenegro. Dermed har klubben god dekning selv om Bjørn Olav nå prøver seg i Herulf.

Som tidligere annonsert reduserer Follo Håndball kostnadene. I tillegg til at Follo Håndball har god dekning på keeperplassen og Bjørn Olav får mulighet til å spille mer håndball på toppnivå, bidrar utlånet til reduksjon av lønnskostnadene.

Bjørn Olav er en av de mest populære spillerne i Follo Håndball. Han jobber hardt og har en profesjonell innstilling, alltid i godt humør og en man kan stole på. Follo Håndball takker for alt Bjørn Olav har bidratt med, ønsker ham lykke til i Herulf og ser han forhåpentligvis tilbake i Follotrøya!