NESTEN UTSOLGT! – Follo
Landskamper FolloTrykk

NESTEN UTSOLGT!

13. januar arrangerer Follo Håndball landskamper i Follotrykk Arena. Høydepunktet blir Norge-Sverige, som avslutter 4-nasjoners turneringen som også inkluderer Tsjekkia og Østerrike.

Norges Håndballforbund står for billettsalget og melder at 1800 av 2200 billetter allerede er solgt. Du bør altså ikke vente for lenge, hvis du vil få med deg denne godbiten. Med Håvard Tvedten ute er det gode muligheter for å se vår egen Magnus Jøndal på banen. Mer info på håndballforbundets hjemmesider.

Landskamp er et stort arrangement som krever mye dugnadsarbeid. Den lever definitivt i Follo. Med Simen Blokkhus som general står et mannskap på drøyt 100 frivillige klare til å lose arrangementet i havn!

Januar er en måned hvor det er mye landslagsaktiviteter og mange av Follospillerne er involvert. Magnus Jøndal, Alexander Ørjevik Westby, Stian Gabrielsen og Henrik Bielenberg reiser med rekruttlandslaget til Kroatia, med Glenn Solberg som trener. Håvard Åsheim reiser med juniorlandslaget til Frankrike for å spille VM-kvalifisering. En fin fjær i hatten for Håvard som fortsatt har 3 år igjen som junior. Sander Thorbjørnsen reiser med ungdomslandslaget til Ungarn, med trening og dobbeltlandskamp.

Uttaket til samlingen og kampene for A-landslaget ser du HER
Uttaket til samlingen og kampene for U-landslaget ser du HER
Uttaket til samlingen og kampene for Rekrutt-landslaget ser du HER

Billetter kjøper du hos Billettservice HER

Det gror godt i Follo Håndball! Vi ønsker alle lykke til og så ses vi vel i Follotrykk Arena 13. januar!

Kl.1700  Østerike – Tsjekkia
Kl.1910  Norge – Sverige