JAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! – Follo
Steffen Berg Løkkebø, Follo HK

JAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Follo Håndball vant thrilleren i Bergen med 1 mål 23-24.

Dette ble en kamp hvor begge lagene varierte voldsomt i løpet av kampen. Fyllingen ledet 3-0 og hadde gode muligheter til å øke til 4-0.  Etter 22 minutter ledet hjemmelaget 10-8. Da var det bråstopp i målprotokollen og Follo kunne gå opp til 14-10 ledelse til pause.

Follo åpnet best i andre omgang og ledet 18-12 etter 10 minutter. Da virket det som om kampen var avgjort.  Men da ble det bråstopp for Follo. I løpet av de neste 10 minuttene scoret Follo kun en gang. Dermed var kampen jevn igjen og Fyllingen tok initiativet de siste 10 minuttene. Med drøye 2 minutter igjen ledet hjemmelaget 23-22. Da utlignet planens gigant Steffen Berg Løkkebø. Matchvinnermålet fikk Alexander Ørjevik Westby gleden av å sette inn et drøyt halvt minutt før kampen var over.

Steffen Berg Løkkebø gjorde en av sine absolutt beste kamper i Follotrøya. Han scoret totalt åtte mål, hvorav seks av dem var flotte spillemål. Fyllingen valgte å ta Vasja Furlan helt ut av kampen og da herjet Steffen rett og slett med Fyllingens forsvar. En annen som var direkte avgjørende for seieren var Blaz Voncina. Han startet med å ikke være i nærheten av de første 5-6 målene til Fyllingen, men så tok han frem keeperspill av ypperste klasse. Han reddet blant annet 4 av 5 straffekast! I følge statistikken på håndballforbundets hjemmeside endte han med en redningsprosent godt over 40 %.

Med denne seieren har Follo Håndball kun tre poeng opp til tredjeplass. BSK/NIF tapte i kveld for Nøtterøy og da har Follo en komfortabel luke ned til kvalikplassen. Om en uke 27.12 kommer Elverum på besøk i Follotrykk Arena. Vi håper at mange har anledning til å ta en liten pause i familieaktivitetene og gi gutta den støtten de fortjener!

Follo Håndball: Blaz Voncina, Bjørn Olav Raasok, Alexander Ørjevik Westby 1, Magnus Jøndal 1, Sander Thorbjørnsen, Benjamin Nordby 1, Mihael Gorensek 2, Henrik Flack 1, Steffen Berg Løkkebø 8 (2), Kyrre Vegard Johannesen 5 (1), Stian Gabrielsen 2, Vasja Furlan 3.