KNALLDEBUT AV STEIN OLAV! – Follo

KNALLDEBUT AV STEIN OLAV!

Runar var et nummer for store, men Stein Olav Johannesen overbeviste i sin første kamp for Follo Håndball!

Runar har sannsynligvis Postenligaens beste første sekser. Gode spillere på alle plasser og et fantastisk kontra og ankomstspill. De ble rett og slett et nummer for store for Follo Håndball. Det var kun et fantastisk keeperspill av Blaz Voncuna som holdt hjemmelaget inne i kampen de første minuttene. Lagene holdt noenlunde følge de første 15 minuttene. Da ledet Runar 8-5.  Så opparbeidet de en fem måls ledelse, og hadde kontroll resten av kampen. Stillingen til pause var 11-15 og sluttresultatet ble 25-33.

Stein Olav Johannesen er kun 17 år men så ut som en rutinert Postenligaspiller de snaue 15 minuttene han var på banen. Han scoret tre flotte mål på like mange skudd og kunne ta med seg bestemannspremien hjem. En annen rekruttspiller, Halvard Lunde fikk også sin debut. Morsomt å se at han gjorde en meget solid jobb i forsvar.

Follo Håndball hadde reklamert med Kreftkampen. Publikum og bedrifter var oppfordret til å vise sitt engasjement, slik at Kreftforeningen skulle få et godt bidrag til et viktig arbeid. Nå kom det snaut 500 tilskuere, hvilket var en del mindre enn forventet. Dårlig vær, juleshopping og EM semifinale påvirket nok antallet tilskuere.

For øvrig stilte Follo Fotball opp med A-lagsspillere i kamp mot Langhus gutter 97 i pausen. En morsom kamp hvor Follospillerne fikk handicap i form av dårligere syn. Det gjorde at Langhus gutta tok en klar 3-0 seier-

For Follo Håndball venter nå Fyllingen borte i Bergen førstkommende onsdag. Et lag som bør passe mye bedre enn Runar. Vi krysser fingrene for en god kamp og to poeng hjem til Follo!

Follo Håndball: Blaz Voncina, Bjørn Olav Raasok, Alexander Ørjevik Westby, Magnus Jøndal, Steffen Berg Løkkebø  5 (2), Sander Thorbjørnsen 1, Stein Olav Johannesen 3, Vasja Furlan 4, Mihael Gorensek 1, Benjamin Nordby 3, Henrik Flack 4, Stian Gabrielsen 1, Halvard Lunde, Kyrre Vegard Johannesen 2.

Slideshow med masse bilder i bildegalleriet – enjoy.