Kreft kan ramme oss alle – Follo

Kreft kan ramme oss alle

Sixten Kjernlie og Armedringsservice støtter kreftkampen til Follo HK med 10 kroner per tilskuer.

Nesten alle har noen i sin nærhet som har blitt rammet. Nå håper jeg så mange som mulig finner veien til folloTRYKK lørdag 15. desember, sier Sixten.

Alle kommer gratis inn på oppgjøret Follo – Runar. Målet er ny publikumsrekord på en Follo-kamp i folloTRYKK arena. 1533 tilskuere så Follo – Drammen forrige sesong. Lørdag 15 skal den slåes. Bedrifter og enkeltpersoner oppfordres til å bidra med 1, 3, 5 eller 10 kroner per tilskuer. Enkroningen er forbehold enkeltpersoner. Bedriftene betaler fra tre til ti. Halvparten av overskuddet går direkte til Kreftforeningen.

-Kreft rammer så mange som en av tre i snitt. Stadig flere overlever møtet med sykdommen. Det er takket være forskning og ny teknologi. Jeg håper flere bedrifter ser gleden av å bidra til en veldig god sak, sier Sixten Kjernlie – og oppfordrer folk til å komme på kamp.

-Du bidrar hvis du møter opp. Hver eneste tilskuer kan genere flere penger til kreftforeningen, tenker Sixten.

Selv utfordrer han flere av de bedriftene han samarbeider med.

Vil din bedrift gi støtte? Send en e-post til marked@follohk.no. Alle monner drar, avrunder Sixten Kjernlie.