Nytt magisk øyeblikk? – Follo

Nytt magisk øyeblikk?

I Follo Håndballs historie finnes det noen magiske øyeblikk. To av dem har kommet mot Drammen. Kommer det ett nytt onsdag?

For noen år siden, sist Drammen tok seriegull, kom de med hele stjernegalleriet til Langhushallen. Follo spilte sin kanskje beste kamp noen gang, og valset over dem. Vi vant med 10 mål.

Forrige sesong slo vi dem 34-32 i nyåpnede folloTRYKK arena. 1533 tilskuere sto og klappet de siste tre minuttene av kampen. Fortsatt er det publikumsrekord på en Follo-kamp. Jubelen sto i taket da Nicklas Knudsen satte spikeren i kista. Mer spennende har det sjelden vært i folloTRYKK.

Trenerne våre tror på rask revansje fra søndagens nederlag mot Arendal.

-Drammen passer oss bedre enn Arendal. Det blir en mer åpen kamp med flere mål. Drammen er gode på kontringer og raske avkast. Det gjelder og ikke gi dem for mange lette mål, forklarer Lars Olsen, assistent trener på A-laget.

I skrivende stund stiller Follo med fullt mannskap. Etter rapportene gjør Drammen det samme. Det er fortsatt veteranen, Lars Olaussen, som vokter drammensernes mål. Torbjørn Bergerud og svenske Ehnevid er ikke med på denne siden av jul.

Kampstart 18.30. Det er lurt å kjøpe billett på nettet. Da unngår man kø. Klar for et magisk øyeblikk? Vi sees…

Billetter kjøper du HER