SEIERSREKKA BRUTT – Follo
Vasja Furlan, Follo HK

SEIERSREKKA BRUTT

ØIF Arendal ble for sterke og snøt Follo Håndball for den fjerde seieren på rad. Bortelaget ledet 13-12 til pause og vant til slutt 26-22.

Follo Håndball har hatt en god periode og det var optimisme blant spillere og støtteapparat i forkant av kampen. Samtidig var man klar over at Arendal har vunnet fem av de seks siste møtene, og keeper Sven Erik Medhus har ofte vært i det umulige hjørnet. Trener Jan-Ivar Lorentzen nevnte keeperduellen som en avgjørende faktor i møte med sponsorene før kampen. Den duellen vant dessverre Arendal.

I tillegg til færre redninger gjorde Follospillerne langt flere tekniske feil enn bortelaget. Det var spesielt overtallsspillet som sviktet. Hjemmelaget spilte til sammen 10 minutter i overtall og resultatet av disse utvisningene ble 4-4.

Lagene fulgte hverandre tett i første omgang. Arendal fikk et overtak halvveis og ledet 9-6, men Follo ga seg aldri og var kun et mål bak til pause. I andre omgang scoret Follo kun fem mål de første 20 minuttene og bortelaget hadde full kontroll de siste 10 minuttene.

Nok en gang var det Vasja Furlan som sto frem som Follos beste.  Vasja scoret syv mål og var motoren i angrepsspillet. I dag ble han dessverre for ensom. De andre bakspillerne hadde ingen god dag på jobben og scoret til sammen kun fem mål. Men slik er håndballen. Marginene er små og vi ser at alle lag varierer i prestasjonene fra kamp til kamp. Arendal knuste serieleder Fyllingen for to runder siden og ble ydmyket av Drammen i forrige runde.

Nettopp Drammen er Follos neste motstander. Kampene mot Drammen er alltid fartsfylte og vi kan glede oss til en topp håndballopplevelse. Kampstart i Follotrykk Arena onsdag 28.11 kl. 18.30!

Både Drammen og Follo står med 10 poeng etter åtte kamper. Laget som vinner onsdagens kamp har gode muligheter til å rykke opp på fjerdeplass. Vi håper at mange velger å heie guttene til seier mot Drammen!

Follo Håndball: Blaz Voncina, Bjørn Olav Raasok, Alexander Ørjevik Westby 2, Vasja Furlan 7, Benjamin Nordby, Steffen Berg Løkkebø 4 (1), Mihael Gorensek 3, Kyrre Vegard Johannesen 1, Henrik Flack 4, Magnus Jøndal 1, Stian Gabrielsen og Sander Thorbjørnsen.