To tette – og ei badehette – Follo

To tette – og ei badehette

Er du klare for to tette, jevne og spennende kamper på rad. Søndag kommer Arendal til folloTRYKK arena. Allerede onsdagen etter venter Drammen. Nå skilles klinten fra hveten. Blir det øvre halvdel for godt, eller etablerer vi oss «midt på» sammen med alle de andre?

7 kamper er spilt. Follo har vunnet fem av dem. Fire lag gjenstår før serien er halvspilt. Arendal, Drammen, Fyllingen og Elverum. Nå kommer de riktignok ikke helt etter hverandre, men det er de fire vi ikke har møtt. Samtlige fire er nevnt i medaljekampen. To av dem har sågar planer om gull. Kan våre hamle opp med disse?

-Vi kan slå alle. Men – det blir tøffere de neste ukene enn det har vært til nå. BSK/NIF, Viking og Haugaland MÅ man slå hvis man skal være med i sluttspill. Det blir vanskeligere søndag og onsdag til uka, sier Follo-trener Jan-Ivar Lorentzen.

-Det blir tette og spennende kamper. I en jevn Postenliga må man ha litt stang inn, treffe på formen og taktikken. Hjemmebane bør gi oss en liten fordel. Vi er spent på hvor mange som kommer. De på tribunen kan løfte oss fram det lille ekstra vi trenger, sier han.

Follo melder om alle mann alle klare til kamp søndag. Tribunene fylles opp fra 17.00. Kampstart 18.00. Simen Blokkhus, arrangementsansvarlig i Follo HK oppfordrer publikum til å komme tidlig, samt kjøpe billett på nettet.

-Da kommer man raskere inn, og unngår kø – lover Simen, som forventer over 1000 tilskuere i folloTRYKK søndag.