Follo G-18 – BSK/NIF G-18 – Follo

Follo G-18 – BSK/NIF G-18

Torsdagen var nok en gang preget av 2 kamper samme kveld for våre rekruttspillere som skulle opp mot hhv BSK/NIF i G-18 og Stabæk i 2.div. Derfor fikk vi nok en gang god nytte av spillere fra en av våre samarbeidsklubber, Siggerud.

Kampen starter med litt «rusk» i maskineriet og spillere som fortsatt er litt ukjente for hverandre, men går til pause med en knapp 2 måls ledelse. 2 omgang ble veldig lik den første, med flere og unødvendige feil og bomskudd, men gutta drar i land seieren og når kampen blåses av leser vi 28-25 seier til våre gutter.

 

Nå går vi inn i en uke med opplading og justeringer for samtlige spillere inn mot Bring og Spar runden som avholdes helgen 17.-18. november i FTA, MØT OPP og se MYE bra håndball samlet under ett tak.

Follo Håndball: Adrian, Aksel 8, Kristian 5, Marius 1, Stefan 2, Andreas 4, Martin 2, Håvard 1, Sebastian 5.

Slideshow med bilder kan nytes i bildegalleriet.