Follo Håndball over hele Europa – Follo

Follo Håndball over hele Europa

Magnus Jøndal er klar for Norge i kveld. Robert Hedins utvalgte møter Tyrkia til EM-kvalifisering i Stjørdalshallen. Kampen vises på TV2 Zebra fra 19.00.

Allerede dagen etter reiser Magnus og Norge til Litauen. Der venter ny kvalifiseringskamp søndag.

Mens Magnus er i Trøndelag og Litauen er hans konkurrent på venstrekanten, Alexander Westby i Frankrike. Han skal spille for Norges juniorlandslag (født 92/93) mot nettopp Frankrike. Dette er treningskamper før gutta skal ut i kvalifisering senere.

Håvard Åsheim og Sander Thorbjørnsen er i Danmark på treningsleir med ungdomslandslaget (født 94/95). De trener to økter hver dag i Nørresundby. Henrik Bielenberg måtte melde forfall på grunn av kyssesyke, men er nå så smått i gang med trening igjen.

Stian Gabrielsen er med Glenn Solberg og det norske rekruttlandslaget til Ystad i Sverige. Norges «nest beste» møter den svenske serielederen Lugi, og det svenske juniorlandslaget i to treningskamper.

Hvis vi legger til at Miahel Gorensek reiser hjem til kone og barn i Slovenia fredag, forstår man at Follos menn er spredt over hele Europa denne uka.

-Sånn er det noen ganger. Vi som er igjen hjemme trener for fullt. Denne uka får flere av våre juniorer prøve seg opp på A-lagets treninger. Vi trener knallhardt denne uka før vi roer det litt inn mot BSK-kampen neste søndag, forteller Erik Andersen, en av trenerne i Follo.