Follorekruttene tapte mot Kjelsås – Follo

Follorekruttene tapte mot Kjelsås

En svak første omgang ødela for mye og det endte med tap 22-26.

For mange tekniske feil og dårlige valg i angrep gjorde at Follo måtte gå i garderoben med 7-14. Kjelsås spilte klokt med mye rutine i laget, og når Follogutta gjorde tekniske feil ble de hardt straffet.

Jan Ivar hadde tydeligvis gitt noen gode råd i pausen og laget leverte en helt annen kvalitet de siste 30 minuttene. Sakte men sikkert spiste de opp forspranget og etter drøyt 20 minutter var de oppe i ledelse 20-19. Håvard Åsheim leverte en fantastisk prestasjon mellom stengene. Han reddet straffe og den ene 100 % sjansen etter den andre.

Kjelsåsspillerne så slitne ut og publikum hadde tro på en Folloseier. Stang ut og mangel på rutine gjorde at Kjelsås avsluttet best. Folloforsvaret hadde store problemer med å stoppe banens største spiller Jostein Barkholm. Med tyngde og kraft banket han inn 10 mål totalt. Han scoret blant annet 3 på rad når kampen sto og vippet på stillingen 21-21.

Til slutt fortjener 16 år gamle Aksel Horgen rosende omtale. Aksel debuterte på dette nivået og leverte en fremragende innsats. Her har Follo mye å glede seg til i årene som kommer.

Follo Håndball: Håvard Åsheim, Victor Kristiansen, Stein Olav Johannesen 6, Kristoffer Jakobsen 2, Halvard Lunde 2, Tobias Ringstad, Sander Thorbjørnsen 3, Petter Hovden 3, Benjamin Herseth, Fredrik Bye-Johnsen, Alexander Westby 4, Aksel Horgen 2.