Tungt tap for Bodø – Follo
Mihal Gorensek, Follo HK

Tungt tap for Bodø

Det er vanskelig å forstå at prestasjoner kan variere så mye i løpet av fire dager. Hva er årsaken til at de samme spillerne som banket Haslum i onsdags, aldri var i nærheten av å beseire nyopprykkede Bodø HK? Det er en problemstilling trenerapparat og spillergruppa må prøve å finne et svar på.

Bakover fungerer det forholdsvis bra. Follo slipper kun inn 11 mål i første omgang. I den andre noen fler, men det er delvis en konsekvens av at man må ta litt sjanser de siste 10 minuttene. Angrepsspillet var dessverre altfor dårlig. Kun tre mål de første 20 minuttene.

Etter en dårlig start avsluttet Follo den første omgangen med flott spill. I løpet av snaut 10 minutter gikk de fra å ligge under 5-9 til å lede 12-10. Til pause var stillingen 12-11. Da trodde de fleste at dette kom til å gå veien. Starten av den andre omgangen var omtrent like svak som starten på kampen. Follo scoret kun tre mål i løpet av det første kvarteret og da var kampen mer eller mindre avgjort.

Neste søndag venter Nøtterøy på bortebane. La oss håpe at gutta klarer å heve seg, og levere den kvaliteten vi vet at de har inne.

Follo Håndball: Blaz Voncina, Bjørn Olav Raasok, Alexander Ørjevik Westby 1, Benjamin Nordby, Kyrre Vegard Johannesen 2, Vasja Furlan 3, Mihael Gorensek 4, Stian Gabrielsen 1, Magnus Jøndal 1, Henrik Bielenberg 2, Steffen Berg Løkkebø 4, Henrik Flack 2, Sander Thorbjørnsen.

Slideshow med masse bilder under «Bilder»